Selecteer een pagina

Geluid Huren

Speakers, Mengpanelen, Microfoons en meer!

Geluid Sets Huren

Maak een groots statement met onze professionele speaker sets, ideaal voor evenementen van 50 tot 400+ personen en meer! Met een breed scala aan complete oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw geluid perfect afgestemd is op de grootte van je publiek. Of je nu een intieme bijeenkomst, bruiloft, bedrijfsfeest of festival organiseert, onze sets bieden kristalhelder geluid en een meeslepende ervaring. Kies voor professionele kwaliteit en maak van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Ontdek ons assortiment vandaag nog en laat je publiek versteld staan!

Spraak- Presentatie Sets Huren

Maak je stem gehoord met onze spraak- en presentatiesets! Ontworpen om jouw boodschap te versterken en indruk te maken op je publiek. Van draadloze microfoons tot krachtige luidsprekers, wij hebben de perfecte oplossing voor al je spraak- en presentatiebehoeften. Ontdek ons assortiment vandaag nog!

JBL Partyboxen Huren

Laat het feest losbarsten met onze selectie JBL Partyboxen! Van krachtige geluidssystemen tot draagbare feestboxen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw feest naar een hoger niveau te tillen. Met topkwaliteit geluid en gebruiksgemak zijn onze JBL Partyboxen dé keuze voor een onvergetelijke feestervaring. Ontdek ons assortiment vandaag nog en maak van je feest een knaller!

Microfoons Huren

Versterk je stem met vertrouwen dankzij onze selectie bedrade en draadloze microfoons van het gerenommeerde merk Shure. Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat je stem horen met de kwaliteit die je verdient!

Op alle verhuurovereenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

In Contact Komen

Met ons in contact komen mag zowel via de telefoon als via de mail, als u dit het liefste via de mail doet wil ik uw vriendelijk verzoeken om het formulier hier langs in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat u binnen 3 dagen een reactie terug heeft. Mocht dit niet zo zijn geef ons dan even een belletje! Alvast bedankt! 

Contact Formulier