Selecteer een pagina

DJ Huren in Heesch

Opzoek naar een DJ voor uw feest in Heesch? Lees dan vooral even verder!

Gemakkelijk te regelen

Binnen kort een verjaardag, bedrijfsfeest, barbecue, jubileum of zelfs een bruiloft te vieren? Daar hoort natuurlijk nog een goede en professionele DJ met licht en geluid bij! Dit alles is zeer gemakkelijk en persoonlijk te regelen bij Van Loon!

Allround FeestDJ’s

Alle DJ’s die wij inhuren voor boeking zijn voor ons bekende en ervaren Allround FeestDJ’s. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw feest één gaaf knal feest gaat worden met alleen maar de beste en door u uitgekozen muziek.

DJ-Shows

Met een breed assortiment aan DJ-Shows is er altijd een set die bij uw wensen past, ook is het mogelijk om aan deze sets eventueel wat meer of minder verlichting/geluid toe te voegen. Wanneer u specifieke wensen heeft voor een bepaalde locatie dan kunnen wij ook in overleg shows op maat leveren. Neem snel een kijkje in onze DJ-Shows! Bekijk ze Hier

Van Loon Licht & Geluid - Exclusive DJ show 1 - Beachclub de maashorst
Van Loon Licht & Geluid - Premium DJ Show 3
Van Loon Licht & Geluid - Premium DJ Show 1

Heesch

In Heesch hebben wij regelmatig een DJ-show verhuurd staan. Wij zijn dan ook goed bekend met alle feestlocaties en zaaltjes binnen Heesch. Dit maakt alles dan ook zeer toegankelijk en gemakkelijk voor ons en ook voor u. Ook rekenen wij geen reiskosten voor boeking binnen en rondom Heesch!

Recente Feestlocaties Heesch:

  • Tunneke Heesch
  • De Pas Heesch
  • Restaurant De Waard

In Contact Komen

Met ons in contact komen mag zowel via de telefoon als via de mail, als u dit het liefste via de mail doet wil ik uw vriendelijk verzoeken om het formulier hier langs in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat u binnen 3 dagen een reactie terug heeft. Mocht dit niet zo zijn geef ons dan even een belletje! Alvast bedankt! 

Contact Formulier